Pallontallaajat.net
Valikko

About me

Banff National Park, kansallispuisto, Kanada, Alberta, Minnewanka, järvi, vuoristojärvi, Kalliovuoret

Suunnaton-blogin takaa löytyy kolmekymppinen intohimoinen matkailija, joka intoilee vuorista ja haaveilee oppivansa paremmaksi valokuvaajaksi.

Matkustan mielelläni luontokohteisiin sekä sellaisiin maailmankolkkiin, joissa ihan joka toinen matkailija ei ole käynyt. Sanonta Off the beaten path kuvaakin erinomaisesti matkailijaidentiteettiäni. Olen asunut vajaan vuoden Espanjassa, minkä johdosta Espanjalla on aina oma paikkansa sydämessäni.

Matkoilla haluan nähdä mahdollisimman paljon ja oppia uusia asioita. Reissuilla en kykene pysymään montaa päivää aloillani, vaan haluan käyttää ajan näkien ja kokien. Pohjimmiltani olenkin reppureissaaja, joskin hostellien sijaan arvostan joko omaa telttaa tai hotelleja ja reput vaihtuvat aika-ajoin matkalaukuiksi.

Matkoilla minulle ovat tärkeitä:
 • Kokemukset
  Miten uutta koulua rakennetaan porukalla Thaimaassa, kuinka Kuolleessameressä voi kellua kuin korkki, millaista on nukkua Saharan tähtitaivaan alla.
 • Vuoret
  Vuoret pysäyttävät katselemaan ja salpaavat hengityksen. Pyreneiden lumiset huiput, mykistävän kauniit Kalliovuorten maisemat ja pehmeäpiirteiset Lapin tunturit. Kaikki toimivat.
 • Uusien paikkojen näkeminen
  Miltä sodan runtelema Sarajevo näyttää nykyään, kuinka överiä kaikki voi Texasissa olla, miltä näyttää historiallinen hiekkakiveen kaiverrettu Petran kaupunki.
 • Valokuvaus
  Paitsi matkustus, myös valokuvaus on aina ollut tärkeää. Kuvat auttavat säilyttämään muistoja ja palauttavat hetkiin, jotka eivät enää mahtuneet mielen sopukoihin. Parhaimmillaan valokuvat ovat pysäyttäviä: ne voivat olla kauniita, sisällöltään tärkeitä tai graafisesti upeita. Lisäksi nautin valokuvaamisesta itsestään.
 • Arkkitehtuuri
  Kaupunkilomilla jään aina muista jälkeen. Silmäni hakeutuvat ränsistyneimpiin ikkunanpokiin, upeisiin julkisivuihin ja modernin yksinkertaisiin siltoihin.

 

Tervetuloa mukaan suunnattomalle matkalle!

 

P.S. Pysyt parhaiten kärryillä, kun seuraat Suunnatonta myös sosiaalisessa mediassa. Löydät minut Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä. Voit myös tilata uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi.


Follow this blog

Get a weekly email of all new posts.