Pallontallaajat.net
Valikko
Yleinen

Miten toimia, kun lento on ylibuukattu

huhtikuu 2, 2018
Miten toimia, kun lento on ylibuukattu

Blogi on muuttanut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen: https://suunnaton.com/

 

tai jatka suoraan tähän postaukseen:

Miten toimia, kun lento on ylibuukattu


 

Saatat myös pitää näistä

9 Kommenttia

 • Vastaa Mia huhtikuu 2, 2018 at 19:37

  Automaattisesti? Muahahahhahaa! Finnairin lento myöhästyi yli kymmenen tuntia ja vakiokorvausta piti hakea kuluttajariitalautakunnasta asti. Finnairilla on paha tapa lukea kaikki myöhästymiset poikkeuksellisista olosuhteista johtuviksi. No, onhan Finnair seikkaillutkin mustalla listalla ja markkinaoikeudessa näistä hepposteluistaan. Hotelliyö toki kustannettiin mukisematta. Ihan aamiaisineen peräti.

  • Vastaa Suunnaton huhtikuu 5, 2018 at 11:18

   Voi ei, menipä vaikeaksi! “Poikkeukselliset olosuhteet” kuulostaa ohjeistuksissa just niin epämääräisiltä, että niiden tulkinnan kanssa saa varmasti tapella aika usein.

 • Vastaa Christa huhtikuu 2, 2018 at 21:44

  En ole koskaan joutunut ylibuukatulle lennolle, mutta myöhästymisistä on kokemuksia. Parhaillaan odotellaan korvauksia kuukauden takaisesta myöhästymisestä. Olemme tähän mennessä saaneet aina korvauksen, mutta tuo ruokaili ei ole yleensä hoituu kovin tyylikkäästi. Kirjoitin siitä omaan blogiini helmikuussa.

  • Vastaa Suunnaton huhtikuu 5, 2018 at 11:21

   Onko lentoyhtiö tarjonnut myöhästymisistä korvauksia tai muistuttanut, että niitä on oikeus hakea? Vai onko korvaukset pitänyt osata hakea? Mun kokemusten mukaan lentoyhtiöt eivät liiemmin korvausoikeuksista huutele. VR:lle annankin kunniamaininnan, koska siellä usein kuulutetaan, että jos juna on x ajan myöhässä, voitte hakea korvauksia.

 • Vastaa Jennimt huhtikuu 8, 2018 at 18:22

  KLM:n myöhäisillan lennolta jäätiin vapaaehtoisesti pois, olivat reippaasti ylibuukanneet, mutta meidän aikataulu ei ollut tiukka ja seuraava lento kohteeseemme lähti seuraavana aamuna. Hotelliyö saatiin, ja molemmat 400e per naama tilille, mikä piti toki sähköisesti ohjeen mukaan hakea jälkeenpäin. Ja kaikenmaailman toiletries minipakkauksia ja valkoinen t-paita 😀 hoitivat aivan loistavasti homman, ja kieltämättä melkein kannusti jäämään siltä lennolta pois

  • Vastaa Suunnaton huhtikuu 8, 2018 at 22:13

   Kiva kun kommentoit Jenni! Mahtavaa kuulla, että homma hoidettiin noin hyvin. Tuollaisten kokemusten jälkeen ei niin paljoa haittaakaan se, että lentoja ylibuukataan 🙂

 • Vastaa Noora | Kerran poistuin kotoa huhtikuu 10, 2018 at 00:35

  Mulle on käynyt kerran niin, etten päässyt alkuperäiselle lennolleni ylibuukkauksen takia, mutta se oli ainoastaan onni onnettomuudessa. Olin lentänyt Singaporeen Turkish Airlinesilla ja kun oli aika palata kotiin, lentokentällä ilmoittivat, että Singapore-Istanbul -lennolle en mahtuisi. Mutta tarjosivat tilalle samoilla kellonlyömillä lähtenyttä Finnairin SUORAA lentoa Helsinkiin, jonka riemusta kiljuen otin. Istanbulin kenttä kun on yksi kamalimmista (vaihto)kentistä, joten se, ettei tarvinnut notkua siellä usean tunnin verran, oli jo pieni lottovoitto 🙂 Ja tietenkin myös se, että olin Suomessa monta tuntia aiemmin kuin piti, oli myös mulle erittäin sopiva homma.

 • Vastaa Merja / Merjan matkassa huhtikuu 21, 2018 at 19:47

  Todella hyvä kirjoitus! Varmaan ok, jos linkitän tämän blogini FB-sivulle? Tässä paljon hyvää tietoa, joka ei monelle mitenkään itsestään selvää.

  • Vastaa Suunnaton huhtikuu 21, 2018 at 20:32

   Kiitos Merja! Oikein mielellään saa linkittää 🙂

  Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.