Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Kirjautuminen Pallontallaajien keskustelupalstalle päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkavinkit Marokkoon - Älä missaa ainakaan upeaa Atlas-vuoristoa! - Suunnaton
Pallontallaajat.net
Valikko
Marokko

Matkavinkit Marokkoon – Älä missaa ainakaan upeaa Atlas-vuoristoa!

tammikuu 15, 2018
Matkavinkit Marokkoon

Blogi on muuttanut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen: https://suunnaton.com/

 

tai jatka suoraan tähän postaukseen:

Matkavinkit Marokkoon – Älä missaa ainakaan upeaa Atlas-vuoristoa!

 


 

28 Kommenttia

 • Vastaa Pirkko / Meriharakka tammikuu 16, 2018 at 17:03

  Kiitos linkkauksesta 🙂
  Me ostimme Atlas-vuoristoretken Get Your Guide -palvelusta ja kohdallemme sattui mukava ja osaava opas, jolta kyselimme myös Saharasta ja oli sitä mieltä, ettei ole mitään mieltä lähteä, ellei ole aikaa kolmen päivän retkeen.
  Kokemuksenne taitaa tukea tuota väittämää.

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 16, 2018 at 18:28

   Hyvä vinkki tuo Get Your Guide! Yhdellä ekstrapäivällä Saharaan olisi tosiaan ehtinyt syvemmälle ja retki olisi varmasti ollut autenttisempi aavikkokokemus. Toisaalta olen ihan tyytyväinen myös siihen, että ehdittiin edes Saharan laidalle. Sen verran upeat muistot retkestä jäi.

 • Vastaa Sandra / Terveiset päiväntasaajalta tammikuu 21, 2018 at 17:05

  Marokko on kyllä ihana! 🙂 hyviä vinkkejä! Tuo Sahara yöpyminen kuullostaa mielenkiintoiselta kokemukselta! Ja voi että, se minttutee <3 jotain parasta!!

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 26, 2018 at 09:59

   Se tee on ihan mielettömän hyvää!

 • Vastaa Eveliina / Korkkarit rinkassa tammikuu 21, 2018 at 22:48

  Mulla on vielä Afrikka kokonaan käymättä ja siksi luen aina ihan silmä kovana kaikkia postauksia sieltä suunnalta! 🙂 Tuo vuoristoretki olisi ehdottomasti myös minun mieleen, harmi vain jos tuossa ajassa ei saanut Saharasta juuri mitään irti.

  Oli mukava nähdä sinut messuilla, törmäillään taas! 🙂

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 26, 2018 at 10:01

   Jep, päivä lisää, niin Saharaankin olisi ehtinyt tutustua paremmin. Oli kiva nähdä messuilla!

 • Vastaa Milja / Pipo silmillä tammikuu 23, 2018 at 17:09

  Voih, ihana juttu. En ole koskaan käynyt Marokossa, mutta vuoriurheilijana erityisesti nuo vuoret kiinnostavat. Ja kokonaisuudessaan jonkin sortin Marokko-romantiikkaa on nyt ilmassa, olisi hyvä aika lähteä!

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 26, 2018 at 10:02

   Atlas-vuoriin olisi ihana päästä tutustumaan vielä paremmin. Kannattaa lähteä! 🙂

 • Vastaa Mika / Lähtöportti tammikuu 24, 2018 at 11:54

  Jo Marrakeshin nimessä on jotain taianomaista, mutta Pohjois-Afrikka on jäänyt ehkä turhienkin ennakkoluulojen vuoksi toistaiseksi näkemättä. Vaikuttaa kyllä kaikin puolin kiehtovalta, joten ehkä olisi jo aika unohtaa se sukulaismiehen vuosikymmeniä sitten saama salmonella ja vaan lähteä itse Marokkoon. Ruoan herkullisuus on helppo uskoa, sen verran mainiossa marokkolaisessa ravintolassa olen yhdellä Ranskan-matkalla syönyt. Kameleilla on letkeästi jammaavat askeleet, mutta en itsekään välittäisi kovin pitkästä ratsastusretkestä.

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 26, 2018 at 10:03

   Voi ei, ei tuollaisen salmonellajutun pidä antaa estää matkalle lähtemistä 🙂 Marokko on kiva kokemus, vähän Eurooppaa eksoottisempi, mutta silti lähellä.

 • Vastaa Elina | Vaihda vapaalle tammikuu 25, 2018 at 21:31

  Norskin edulliset lennot on saanut Marokon tuntumaan houkuttelevalta kohteelta ja toki myös tuo kulttuuri ja kuvaukselliset kohteet kiinnostaa. Kuulostaa kyllä siltä, että kaupunki-vuoristoloma yhdistelmä olisi paras vaihtoehto. 🙂

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 26, 2018 at 10:05

   Nuo uudet lennot on kyllä ihan mainio syy lähteä Marokkoon 🙂 Marrakesh on kiinnostava kaupunki, mutta kyllä tuo vuoristo-/aavikkoretki toi matkaan hyvän tasapainon.

 • Vastaa VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA tammikuu 26, 2018 at 15:14

  Marokko kiehtoo, ei voi kyllä muuta sanoa! Tuo Sarahan telttareissu kameleineen kuullostaa kyllä huikealta kokemukselta, armasti ikimuistoinen. Mua kiehtoisi erityisesti tuo Marrakesh, pakko kyllä päästä joskus käymään. Niin ihana ja värikäs kulttuuri. Tulisi varmaan ostettua miljoona mattoa sieltä – avopuoliso on innoissaan, kun oon kahdelta meidän reissulta raahannut mattoja kotiin. :’D

  • Vastaa Suunnaton elokuu 6, 2018 at 09:00

   Voi apua, kun on jäänyt vastaamatta näihin kommentteihin!
   Marrakesh on lumoava paikka. Voin kuvitella, kuinka helposti sieltä tarttuisi mattoja matkaan 🙂

 • Vastaa Jenna / Enemmän kuin äiti tammikuu 26, 2018 at 15:38

  Vuoristoretki kuulostaa upealta, sen takia voisi Marokkoon lähteäkin! Itseäni ei niin Marrakesh vedä tällä hetkellä puoleensa, jostain syystä kumpuaa sellainen fiilis, että sinne en ensimmäisenä lähtisi 2-vuotiaan taaperon kanssa – vaikken oikein osaa perustella tätä tuntemusta. Mun kokemus Pohjois-Afrikasta rajautuu Egyptiin ja ehkä vertaan alitajuisesti sitä Marokkoon, sillä Egyptiinkään ei nyt ole sen suurempaa hinkua.

  • Vastaa Suunnaton elokuu 6, 2018 at 09:01

   Ymmärrän hyvin tuon varovaisuuden. Voihan tuolla vanhan kaupungin vilinässä olla haasteellista kulkea lapsen kanssa. Muuten Marrakesh kyllä tuntui ihan turvalliselta paikalta.

 • Vastaa Travelloverin Annika tammikuu 26, 2018 at 19:15

  Olen kierrellyt autolla Marokkoa viikon. Se on helppo maa autoilla ja kulkea omatoimisesti. Vuoristo ja autiomaa jäivät näkemättä, samoin Unesco-kohde, josta kerroit. Molemmat selvästikin näkemisen arvoiset. Oltiin Marokossa Eid al-Adhan, paikallisen tärkeän uskonnollisen juhlan, aikaan, joten kokemus oli vaikkapa Marrakeshista hyvin erilainen.

  • Vastaa Suunnaton elokuu 6, 2018 at 09:03

   Tuollainen juhla varmasti tekee reissuun aikamoisen vivahteen! Kiva kuulla, että Marokossa on helppo kulkea itsekin autolla. Hyvä vinkki tulevaisuutta varten 🙂

 • Vastaa Anna-Maria K tammikuu 27, 2018 at 11:20

  Kunpa pääsisin joskus Marokkoon. Se olisi tosi kiinnostava kohde <3

  • Vastaa Suunnaton elokuu 6, 2018 at 09:03

   On! Kyllä kannattaa lähteä 🙂

 • Vastaa Merja / Merjan matkassa tammikuu 27, 2018 at 11:51

  Tämäpä sattui, kun Matkamessuilla juutuin Aventuran tiskille ja kuuntelin lumoutuneena infoa Atlas-vuoristoon suuntautuvasta vaellusmatkasta. Suorat lennot, suht edullinen paketti ja upeat maisemat. Meni heittämällä listalle “tuonne pitää päästä”. Meillä tosiaan menee kohteet yksiin 🙂 Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa messuilla!

  • Vastaa Suunnaton elokuu 6, 2018 at 09:04

   Oi, tuollainen reissu kuulostaa upealta!
   Oli kiva taas nähdä! Vaikka havahduinkin näihin kommentteihin vasta nyt. Olin tuolloin tammikuussa juuri saapunut Tansaniaan 🙂

 • Vastaa Anni tammikuu 27, 2018 at 20:50

  Ihanaa!! En kestä, kuinka upeita kuvia olet matkan varrelta saanut ikuistettua <3 Marokko kuuluu ehdottomasti tulevaisuuden suunnitelmiin, joten ilo oli lukea vinkeistäsi!

 • Vastaa Jossus Travelpics maaliskuu 6, 2018 at 11:47

  Valitettavasti ei ollut aikaa nähdä Atlasvuoristoa muuta kun junan ikkunasta, olisi ollut kiva retki.

  • Vastaa Suunnaton elokuu 6, 2018 at 09:06

   Olisi tosi kiva päästä sinne joskus patikoimaan enemmänkin.

 • Vastaa Mari heinäkuu 26, 2018 at 13:09

  Kiitos näistä mielenkiintoisista vinkeistä! Piti tulla tänne fiilistelemään Marokko-kuumetta ja jättää samalla puumerkki 🙂

  • Vastaa Suunnaton elokuu 6, 2018 at 09:07

   Kiva kun kommentoit Mari! Ihanaa, jos näistä oli iloa ja hyötyä 🙂

  Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.