Pallontallaajat.net
Valikko
Espanja

Madridin ravintolat – parhaat löydöt viikonloppulomalla

huhtikuu 26, 2017
Madrid, Espanja, ravintola, ravintolat

Blogi on muuttanut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen: https://suunnaton.com/

 

tai jatka suoraan tähän postaukseen:

Madridin ravintolat – parhaat löydöt viikonloppulomalla


 

Saatat myös pitää näistä

28 Kommenttia

 • Vastaa Teea | Curious Feet huhtikuu 30, 2017 at 12:16

  Nyt tuli vähän ikävä bocadilloja! Vaikken juuri muuten leivästä enää niin tykkääkään. Ja ylipäätään espanjalaisia ravintoloita, vaikka taso vaihteleekin suuresti ja välillä hyvää paikkaa oli vaikeahko löytää.. Erilaiset leivät ja tapakset olivat yleensä aika varmoja valintoja lounaalle.

  • Vastaa Suunnaton huhtikuu 30, 2017 at 15:40

   Espanjalaisen ruoan taso tosiaan vaihtelee huimasti. Paikalliset ovat selvästi tyytyväisiä niihin mauttomiin kala/kana + ranskalaiset -lounaisiinsa, mutta onneksi ymmärtävät myös herkullisen ruoan päälle 😉
   Mulla on bocadilloihin lievä viha-rakkaus -suhde. Ne on usein tosi herkullisia, mutta aika pian suuri määrä leipää alkaa tympäisemään. Salaattiin tai muihin vihanneksiin yhdistettynä niistä saa kuitenkin rakennettua kivan lounaan.

 • Vastaa Jenni / Unelmatrippi huhtikuu 30, 2017 at 15:42

  Heh, juuri julkaisin postauksen omista kokemuksista Madridin tapasravintoloiden suhteen, ja siihen kirjoitin, että laatu oli minusta tasaisen hyvää. Se oli vähän yllättävää, miten ei osunut yhtäkään totaalista hutia kohdalle, vaikka ei mitenkään erityisesti valikoitu ruokapaikkoja. Yleensä kun niitä hutejakin tulee! Varsinaisesti ei kyllä lounasta edes syöty vaan vedeltiin melkeinpä koko reissu tapaksilla. 🙂

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 1, 2017 at 20:36

   Teillä oli kyllä superhyvä tuuri ruokapaikkojen kanssa!

 • Vastaa Terhi / Muru Mou huhtikuu 30, 2017 at 18:50

  Ahh, nyt tuli ikävä Espanjaan! Viime syksynä asuimme pari kuukautta Palmassa ja kotimme oli vain parin korttelin päästä San Juan -kauppahallista ja niistä kaikista herkullisista tapaksista (ja viineistä). Siellä tulikin käytyä harva se ilta syömässä… Bocadilloja tuli myös syötyä usein, vaikka se leivän määrä alkoikin aina tökkiä enkä koskaan saanut syötyä sitä loppuun. Onneksi poikaystävä tuli yleensä apuun

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 1, 2017 at 20:38

   Oi, mikä ihana asuinpaikka. En ihmettele yhtään, että kauppahallissa tuli käytyä 🙂 Bocadilloissa tosiaan alkaa aika pian tökkiä se leivän määrä.

 • Vastaa Jane / Lomaunelmia ja unelmalomia huhtikuu 30, 2017 at 19:35

  Viime kevään pidemmällä reissulla tuli todistettua tuo mifen suuresti laatu vaihtelee ja miten äkkiä suuret odotukset kääntyvät ankeaksi pettymykseksi. Esimerkkinä illallinen Madridissa, nyt näköjään suljetussa El Salton -ravintolassa. Mielessäni yksi parhaista ikinä reissussa saamistani ruuista, lampaankyljykset yrttivoikastikkeella Gentissä (hyvä etten nuollut lautasta) tilasin lampaankyljykset ja sain osittain lihasta riivittyjä, marinoimattomia ja pelkästään suolalla ja pippurilla maustettuja kyljyksiä kera niiden puoliraakojen ranskanperunoiden. Yöhhh. Sen verran nieleskelin että pahin nälkä lähti.

  Ei mulla muutenkaan ole järin hyviä kokemuksia espanjalaisesta ruuasta, enemmän opin suosimaan italialaisravintoloita, niiden ruuat saan sentään alas. Tapakset ym on sitten enimmäkseen hyviä.

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 1, 2017 at 20:41

   Voi ei. Kuulostaa karvaalta pettymykseltä. Espanjassa tosiaan aika nopeasti oppii sen, minkä tyyppiset ruoat ovat hyviä ja mitkä taas kannattaa kiertää kaukaa 🙂

 • Vastaa Jaakko / Lomalla viimeinkin toukokuu 1, 2017 at 16:21

  Nuo perinteiset espanjalaiset lounaspaikat ei kuulosta omaan makuun iskevän Hyviä vinkkejä

 • Vastaa Heidi / Himomatkaajan turinoita toukokuu 2, 2017 at 11:20

  Hyvä ruoka, parempi mieli! Kyllähän herkkutapasten parissa istuisi tunnin jos parinkin. Hyviä vinkkejä toimivista paikoista ja herkullisista ruuasta otetaan siis mieluusti vastaan. 🙂

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 2, 2017 at 19:00

   Näinhän se juuri on 🙂 Ruoan äärellä on kiva viettää aikaa, ja ulkomailla vähän eksoottisempien ruokien parissa kokemus on vielä parempi.

 • Vastaa Pirkko / Meriharakka toukokuu 2, 2017 at 22:30

  Tämä täytyy oikeasti laittaa talteen, sillä ensi viikolla pitäisi olla suuntana Madrid! Tosin olemme vähän huonoja ruokapaikkojen osalta sikäli, että päädymme niitä katselemaan yleensä vasta sitten kun on nälkä ja päädymme sitten johonkin edes hiukan kelvolliselta näyttävään, joka nyt vaan sattuu olemaan silloin lähellä. Mutta ehkä jonkun paikan voisi kyllä yrittää jo etukäteenkin itselleen selvittää 🙂

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 2, 2017 at 23:09

   Meillä käy usein ihan samalla tavalla. Joskus onkin ihan hyvä katsoa sopivia ravintoloita eri alueilla, niin on ainakin joku paikka tiedossa.
   Mukavaa ja onnistunutta Madridin matkaa teille!

 • Vastaa Merja / Merjan matkassa toukokuu 5, 2017 at 20:43

  Nyt tuli ikävä Madridiin! Se oli tosi kiva kaupunki, sinne täytyy päästä uudestaan. Gran Vialla olevan ravintolan ohi kävelimme omalla reissulla, mutta eipä tullut käveltyä sisään. Mulla on sama kuin Pirkolla, että etukäteen tulee huonosti katsottua ruokapaikkoja. Sitten kun on nälkä niin mennään jonnekin kivalta näyttävään paikkaan, jonka ruokalistalta löytyy kaikille sopivaa ruokaa.

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 7, 2017 at 12:37

   Seuraavalla kerralla voit sitten kokeilla sitäkin ravintolaa 🙂 Ravintoloiden valmiiksi katsominen on välillä haasteellista, kun ei etukäteen tarkkaan tiedä, missä tulee kuljettua juuri silloin kun nälkä iskee.

 • Vastaa Lotta | Watia.fi toukokuu 6, 2017 at 11:08

  Espanjalainen ruoka on mulle aika tuntematonta. Olen kerran kyllä Espanjassa käynyt, mutta tehtiin aika paljon ruokaa itse. Tapas-kulttuuri kiinnostaa ja tuo kauppahalli näyttää mielenkiintoiselta! Tykkään paljon just kokeilla kaikkee pieniä herkkuja sen sijaan että istuisi alas yhdelle isolle aterialle. 🙂

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 7, 2017 at 12:39

   Annoskateuskaan ei iske niin helposti, kun se koostuu monesta pienemmästä annoksesta 🙂

 • Vastaa Anna K. toukokuu 6, 2017 at 12:34

  Madridissa on todella hyviä ravintoloita ja jopa kohtuuhintaan. Ikävä tuli tuonne herkkujen maahan!
  Hyviä menu del dia -paikkoja on myös, mutta täytyy tietää oikea alue, missä tällaista lounasta syö. Turistialueilla ne on tietenkin mautonta mättöä, paikallisten kujilla hyvää perusruokaa.
  Tässä mun vinkit Madridin ruokapaikkoihin, näissä sai aivan huippuruokaa!
  http://www.rantapallo.fi/kaukaahaettua/2016/12/16/rentoa-gourmeeta-kolme-ravintolavinkkia-madridiin/

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 7, 2017 at 12:44

   Vau, onpa kivoja ja vähän erilaisia ravintolavinkkejä. Kiva, kun linkitit sen tänne!
   Me käytiin Madridin reissulla yhdessä tavanomaisessa ravintolassa, jossa oli saatavissa myös menu del dia. Paikka oli täynnä paikallisia, jotka hyvin tyytyväisenä aterioivat koko kolmen ruokalajin lounaan. Meille tuo paikka oli totaalinen pettymys ja hyvä muistutus siitä, millaista espanjalainen ruoka pahimmillaan on. Olisin ottanut myös tuon ravintolan tähän juttuun mukaan, mutten löytänyt mistään ravintolan nimeä.

 • Vastaa Stacy Siivonen toukokuu 6, 2017 at 16:38

  En ole käynyt Espanjassa, enkä ole kulinaristi, mutta siitä huolimatta tekee mieli välttää roikkuvia ranskiksia lounasaikana. Ahdas kauppahallikin vähän ahdistaa minua. Varmasti, mikäli Espanjaan eksyn, tutustun maahan lyhyemmän kaavan mukaan.

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 7, 2017 at 12:45

   Haha, allekirjoitan täysin roikkuvien raskisten välttämisen lounasaikana 😀

 • Vastaa Kaisa / Mutkia Matkassa toukokuu 6, 2017 at 19:39

  Olen ollut Madridissa kaksi kertaa espanjalaisen kaverini luona kylässä ja molemmilla kerroilla ohjelmamme rakentui lähinnä syömisen ympärille 😀 Aamuisin mietimme missä söisimme aamupalaa/lounasta/illallista ja muu ohjelma sitten muotoutui sen mukaan mihin nämä ruokapaikat sijoittui. Ja tämä toimi hyvin – sai kunnon lomafiiliksen!

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 7, 2017 at 12:45

   Oi, kuulostaa täydelliseltä lomaohjelmalta!

 • Vastaa Miraorvokki/Pöndekengissä toukokuu 7, 2017 at 08:55

  Enpä ole muuten näissä käynyt, vaikka Madridia on tullut kyllä koluttua jonkin verran. Ehkä seuraavalla kertaa sitten, otetaan vinkit talteen 🙂 Ravintolapostaukset on aina hyviä kun tuntuu että matkoilla on niin monia sudenkuoppia!

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 7, 2017 at 12:47

   Epätoivoisina ravintolanetsintähetkinä on tosiaan kiva, jos on muutama ravintola katsottuna valmiiksi. Ravintola- ja hotellipostaukset tuntuu välillä vähän tylsiltä, mutta mä ainakin otan ne kiitollisena vastaan siinä vaiheessa, kun matkan suunnittelu on jo niin pitkällä, että pitäisi esim. valita sopiva hotelli.

 • Vastaa Virpi /Täynnä tie on tarinoita toukokuu 7, 2017 at 10:06

  Herahtipas vesi kielelle, kun näitä luki! Tosi hauska kuvaus tuosta viimeisen paikan asiakaskunnasta tuohon aikaan, mielenkiintoisia havaintoja!

  • Vastaa Suunnaton toukokuu 7, 2017 at 12:48

   Kiitos! Tuo Cafe&Te oli hauska kokemus keskellä yötä.

  Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.