Pallontallaajat.net
Valikko
Espanja

Miten Valenciaan kannattaa matkustaa?

maaliskuu 3, 2017
Valenciaan matkustaminen

Blogi on muuttanut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen: https://suunnaton.com/

 

tai jatka suoraan tähän postaukseen:

Miten Valenciaan kannattaa matkustaa?

 

Lue myös: Valencian Las Fallas – räjähtävän mahtipontinen fiesta

 


 

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Hanna / Ranskatar reissaa maaliskuu 3, 2017 at 18:24

  Kiitos linkkauksesta! 🙂 Tuo on ihan totta, että Valencia on tuntematon helmi juuri siksi, että sinne on niin vaikea päästä lentäen. Itse lensin Alicanteen, mikä oli näppärä, koska lento oli suora. Mutta lentoajat ovat sellaiset, että mennen tullen jouduin yöpymään Alicantessa, koska junia ei Valenciaan kovin myöhään enää lähtenyt ja aamulla taas Alicanteen ei päässyt kovin aikaisin. Bussiaikataulut voisivat osua paremmin yhteen, mutta matka-aikakin on sitten pidempi. Lufthansalla pääsee yhdellä välilaskulla Valenciaan, mutta matka-aika on aika pitkä siinäkin. Perheeni lensi ensiksi Vaasasta Helsiinkiin ja siitä Lufthansalla eteenpäin ja matka aika taisi olla joku 17 tuntia 😀 Nopeammin pääsisi siis lomalennolla Thaimaaseen! Koska Valenciaan pääseminen on niin hankalaa, mielestäni sinne on järkevin mennä osana pidempää Espanjan kiertomatkaa kuin lentää pelkästään viikonlopuksi 🙂

  • Vastaa Suunnaton maaliskuu 3, 2017 at 18:31

   Kiva kun kommentoit – ja annoit hyviä lisätietoja! Valencia ei tosiaan ole ainakaan tällä hetkellä mikään viikonloppukohde. Onneksi se on suht helppo yhdistää muiden kaupunkien kanssa samaan matkaan.
   Vaikea saavutettavuus on itseasiassa ehkä myös Valencian pelastus. Vaikka toivoisinkin, että moni sen löytäisi, säilyy kaupunki paremmin nykyisenlaisena, kun siitä ei tule Barcelonan kaltaista turistikohdetta.

 • Vastaa Heli joulukuu 7, 2017 at 15:29

  Viime keväänä teimme niin, että matkustimme ensin Barcelonaan, jossa olimme 4 päivää. Aamuvarhain lähdimme bussilla Valencian ja siellä olimme kolme päivää. Liput tilasin etukäteen netistä, googletin bussilla Barcelonasta Valenciaan ja tulostin liput kotona mukaan. Tästä sitten paluu vaikka Madridin tai Barcelonan kautta Helsinkiin. Me jatkoimme Murciaan ja siitä Malagaan ja nautimme pääsiäisestä ja keväästä siellä ja palasimme Malagasta Oslon kautta Helsinkiin.

  • Vastaa Suunnaton joulukuu 8, 2017 at 09:46

   Moi Heli! Kiva kun jaoit vinkkisi! Kuulostaa oikein hyvältä matkalta ja reittivalinnalta 🙂

  Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.