Pallontallaajat.net
Valikko
Yleinen

Matkamessut bloggaajan näkökulmasta – 4 + 6 vinkkiä ensikertalaiselle bloggaajalle ja näytteilleasettajille

tammikuu 25, 2017
matkamessut bloggaajan näkökulmasta, palautetta näytteilleasettajille, matka 2017

Blogi on muuttanut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen: https://suunnaton.com/

 

tai jatka suoraan tähän postaukseen:

Matkamessut bloggaajan näkökulmasta – 4 + 6 vinkkiä ensikertalaiselle bloggaajalle ja näytteilleasettajille

 


 

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa Kati / Lähinnä Kauempana tammikuu 25, 2017 at 11:24

  Hyvä postaus! Olen itsekin aloitteleva bloggaaja ja oli kyllä jännä tulla ensimmäistä kertaa matkamessuille bloggaajan roolissa. Mä en tänä vuonna päässyt käymään kuin torstain ammattilaispäivässä ja pääosin verkostoiduin muihin bloggaajiin. Käyntikortteja jaoin varmastikin alle 10.

  Mutta samanlaisia kommentteja olen kuullut muilta bloggaajilta, jotka kiersivät messuilla enemmän näytteilleasettajien luona. Itse kävin hoitamassa vain muutaman maan ständillä asioita ja ne hoitui kyllä hyvin – ehkä siksi kun tiesin tarkalleen mitä olen hakemassa? Paitsi USAsta sen verran sanon, että sain kyllä ihan hyviä käytännön vinkkejä, mutta Orlandosta puhuessa matkaajaa saattaisi kiinnostaa muukin kuin ne huvipuistot… tai meitä ainakin! Tosi moni olisi nimenomaan kaivannut inspiraatiota tai _uusia_ ideoita…

  Mä annan kans Suomelle hyvät pisteet. Jee hyvä me!

  Törmättiinköhän me? Tapasin niin paljon uusia kasvoja ja blogeja, että osa meni varmasti sekaisin. 🙂

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 25, 2017 at 19:07

   Kiitos, kiva kuulla! Mullakin jäi pääosin hyvät kokemukset niistä standeista, joille vartavasten hakeuduin. Yhdellä tällaisella standilla en tosin saanut lainkaan kontaktia näytteilleasettajiin, kun olivat aina standilla käydessäni keskittyneet yhden vieraan palvelemiseen.
   Luulen, ettei me tavattu. Ensi kerralla sitten! 🙂

 • Vastaa Sonja | FIFTYFIFTY tammikuu 25, 2017 at 12:16

  Kiva kuulla, että bloggaajien iltariennoissa oli hyvä meininki, ei yllätä kyllä yhtään. 🙂 Harmittaa, etteivät omat aikataulut antaneet tänä vuonna mahdollisuutta osallistua messuille. Ensi vuonna on kyllä pakko päästä!

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 25, 2017 at 19:08

   Onpa harmi, ettet päässyt mukaan. Olisi ollut kiva nähdä!

 • Vastaa Katinka tammikuu 26, 2017 at 20:10

  Hyvä yhteenveto molemmista näkökulmista =)

 • Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.