Pallontallaajat.net
Valikko
Jordania

Amman, matkailijoiden parjaama pääkaupunki

tammikuu 18, 2017
Millainen on Amman, Jordanian pääkaupunki.

Blogi on muuttanut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen: https://suunnaton.com/

 

tai jatka suoraan tähän postaukseen:

Amman, matkailijoiden parjaama pääkaupunki


 

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa Sonja | FIFTYFIFTY tammikuu 18, 2017 at 16:02

  Voisin kuvitella, että Amman tekisi suuremman vaikutuksen muhun kuin Dubai, juuri sen arkisuuden takia. Dubai tuntui niin kovin tehdyltä, mutta koska Amman ei ole perinteinen turistikohde, tuntuu se varmasti paljon aidommalta, uskoisin.

  • Vastaa Suunnaton tammikuu 18, 2017 at 18:25

   Amman tosiaan tuntui tosi aidolta. Me nähtiin siellä vain ihan muutama turisti. Jordanian turistikohteet on selvästi ihan muualla, kuten esim. Petrassa. Turistivirrat varmaan tulevat aika pitkälti etelästä Eilatin tai Aqaban kautta, eivätkä perusturret päädy mitenkään pohjoisempaan Ammaniin. Mä en ole koskaan Dubaissa käynyt, mutta mulla on siitä jotenkin kliininen mielikuva, eli ihan erilainen kuin Ammanista.

  Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.