Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Jumalainen Jerusalem - Suunnaton
Pallontallaajat.net
Valikko
Israel

Jumalainen Jerusalem

joulukuu 19, 2016
Jerusalem on sykähdyttävä matkakohde

Blogi on muuttanut!

Klikkaa uuteen osoitteeseen: https://suunnaton.com/

 

tai jatka suoraan tähän postaukseen:

Jumalainen Jerusalem

 


 

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

 • Vastaa Nomadi syyskuu 17, 2018 at 12:33

  Jees, tällä viikolla on viimein lähtö Israeliin ja Jordaniaan 🙂 Ihanaa, kun sulta löytyy niin paljon hyviä ja yksityiskohtaisia postauksia juurikin niistä paikoista, mihin ollaan menossa! Näistä on todella paljon apua reissuun valmistautuessa.
  Näitä vaatejuttuja olen juuri tutkinut pakkausta miettiessäni, kun molemmissa paikoissa tulee pukeutua aika peittävästi. Joissain lähteissä sanotaan, että naisilla pitäisi olla nimenomaan pitkä hame housujen sijaan, toisaalta taas lukee toisin päin… pitkää hametta en omista, mutta isokokoisia huiveja kyllä löytyy ja niitä ajattelin kantaa aina siveyttäni pelastamaan, jos jossain ei pukeutumiseni kelpaa. Mitään shortseja tai pikkutoppeja en ota edes mukaan, mutta lyhythihaisia T-paitoja meinasin kyllä pakkailla – siellä on vielä niin jumalaisen kuuma tähän aikaan, että kuolisin varmaan pitkähihaisilla paidoilla. Kelpaako se kuitenkin, että peittää väliaikaisesti käsivarret huivilla näillä pyhillä seuduilla käydessään?

  • Vastaa Suunnaton syyskuu 17, 2018 at 23:19

   Ihanaa, kiitos kommentista! <3
   Harvoissa paikoissa suoranaisesti puututtiin pukeutumiseen. Katseita saattoi kyllä saada osakseen, mutta osittain jo varmaan senkin takia, että vaalea suomalainen erottuu aika paljon paikallisväestöstä. Ainoa paikka, jossa mulla tuli ongelmia pukeutumisen kanssa, oli Jerusalemissa Kalliomoskeijaan mennessä. Tuolloin mulla oli hihaton pitkä mekko, jossa oli sivuissa halkiot suunnilleen polveen saakka. Hartiat olin peittänyt ohuella huivilla. Sanomista tuli siis juuri noista halkioista, eli sääret ei olis saaneet vilkkua lainkaan.
   Muuten liikuin yleensä pitkissä housuissa tai pitkissä hameissa, joissa kaikissa oli tuollainen yllämainitun tapainen halkio sivussa. Sanomista ei siis tuota Kalliomoskeijaa lukuun ottamatta tullut missään. Olkapäät yritin pitää koko ajan piilossa ja mieluiten olkavarrenkin. (Ohut) huivi on tosi hyvä lisä pukeutumiseen, jos alkaa tuntua siltä, että pitäisi peittää enemmänkin 🙂
   Ihanaa reissua teille!

  Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.