Pallontallaajat.net
Valikko
Yleinen

Matkablogin aloitus

joulukuu 14, 2016

Tervehdys! Uusi blogi on syntynyt matkablogien maailmaan. Suurin motivaationi blogin perustamiseen on se, että välillä matkakohteista on kovin vaikea löytää tietoa. Joistain kohteista olen itse kaivannut nimenomaan suomalaisten kokemuksia, mutta kohdalleni on osunut myös sellaisia paikkoja, joista matkaa suunnitellessa ei tunnu löytyvän sitten minkäänlaista tietoa. Haluan olla mukana korjaamassa tätä ja auttamassa muita matkaajia löytämään uusia kiinnostavia matkakohteita.

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Elsa joulukuu 15, 2016 at 01:43

  Tää oli myös hyvin pitkälti mun syy blogin perustamiseen! Myös esimerkiksi pienistä lentoyhtiöistä ja muista matkan tekoon paljonkin vaikuttavista asioista on hetkittäin suht vaikea kaivaa tietoa, etenkään pohjoismaalaisen näkökulmasta.

  • Vastaa Suunnaton joulukuu 15, 2016 at 21:52

   Kiitos kommentista! Ihan totta, että myös lentoyhtioistä tai vaikka hakukoneistakin on joskus tosi vaikea löytää infoa. Sun blogissasi onkin kiva juttu lentoyhtiökokemuksesta 🙂

 • Vastaa Miraorvokki/Pöndekengissä joulukuu 15, 2016 at 14:13

  Tervetuloa matkablogimaailmaan! 🙂 Jäädään innolla odottamaan mitä ihania matkavinkkejä meille kaikille pääset jakamaan! 🙂

  • Vastaa Suunnaton joulukuu 15, 2016 at 22:11

   Kiitos! 🙂

  Vastaa

  Follow this blog

  Get a weekly email of all new posts.